fredag 13 november 2009

Jag antar Beas novemberutmaning

Några kvällar den senaste veckan har jag roat mig med att spana in Beas sida och titta på alla länkade arbeten som produceras under hennes novemberutmaning. Alla har vi väl projekt liggandes, men det gäller ju att ha motivation och tid att sätta igång. Egentligen var väl tanken att sova en stund efter jobbet ....

... istället blev det att jag tog tag i ett av mina tänkta projekt.

För ett tag sedan städade jag undan sommarkläderna. En del hamnar i märkta lådor medan de korta strumporna hamnade i en tygpåse. Hur lätt är det att hitta dem sedan?

Men nu har jag gjort min första strumpa av en överbliven bit tyg som jag haft som gardiner för flera år sedan. Gerbera heter tyget.

Med första sommarstrumporna på plats insåg jag att det behövdes en till, så nu har de mörka en påse och de ljusa en annan. Nu ska jag bara ha en krok i klädkammaren också.
Den late använder sig av ett färdigt mönster i form av en julstrumpa. Denna får dock finna sig i att återvända till garderoben fram till lucia.
Nu ska jag återvända till strykjärnet. Jag har äntligen fått hjälp att sätta upp en gardinstång framför en av mina fula dörrar så nu ska tyget strykas innan jag blir nöjd.

1 kommentar:

  1. Vilket sött tyg du har där...verkligen fint!

    Du är varmt välkommen in i pysselgänget!
    Lycka till med dina personliga utmaningar!

    Bea

    SvaraRadera